2021 Hyundai i20 Line Tanıtıldı!

2021 Hyundai i20 Line Tanıtıldı!

  • admin
  • 13 Ekim 2020
  • 0 comments

2021 Hyundai i20 N Line modeli tanıtıldı. Tüketici karşısına çıkan araç 2021 yılının ilkbahar aylarında piyasaya çıkacak. Modelin fiyatı şuan belli değil.

Hyundai, klasik i20 ile kıyaslandığında çok daha sportif bir görünüme sahip olan 2021 i20 N Line’ı tanıttı. Peki Hyundai tarafından tanıtılan bu araç sürücülere nasıl imkanlar sunuyor?

Karşınızda 2021 Hyundai i20 N Line!

Hyundai yeni çıkardığı modelinde sportif bir görünüme sahip olmasına rağmen performans iyileştirmesi yapmadı. Araç, baz modelinde 83 beygir gücüne sahip olan 1.2 litrelik doğal emişli benzinli bir motora sahip. Sürücüler için 99 ya da 118 beygir güç üretebilen 1.0 litrelik motor tercihi de yer almakta. Bu tercihlere ek olarak ise karbondioksit emisyonunu ve yakıt tüketimini azaltan hibrit model de sürücülerin seçebileceği seçenekler arasında yerini almış.

Ön ve arka tamponu, standart modele göre çok daha agresif çizgilere sahip olan 2021 model Hyundai i20 N Line,2 renkten oluşan bir tasarıma sahip. i20 N Line modeli 17 inç büyüklüğünde jantlara sahip. Araçta Led farların kullanılması da ayrı bir hava katmış.

Modelin iç tasarımı da sportif hatlara sahip. siyah renkteki sportif ön koltuklar ve N markalı direksiyon simidi, iç mekana etkileyici bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca iç tasarım da kullanılan kırmızı dikişler, hem direksiyonda hem viteste bulunan N amblemi ve metal pedallar araca havasına hava katıyor.

2021’in ilkbahar aylarında Avrupa pazarında satışa sunulacak olan Hyundai i20 N Line modelinin 200 beygirlik versiyonun da yakın bir zaman da meydana çıkması bekleniyor. Hyundai, aracın satışa çıkmasına yakın bir zaman kala fiyat seçeneklerini duyuracağını açıkladı.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir